24/2/2015

Όλες οι εξελίξεις στην καρδιολογία στα Πανελλήνια Σεμινάρια Ομάδων Εργασίας της ΕΚΕ


Τα Σεμινάρια των Ομάδων Εργασίας αποτελούν το δεύτερο σε μέγεθος και επιστημονική βαρύτητα Καρδιολογικό Συνέδριο μετά το Πανελλήνιο/Διεθνές Καρδιολογικό Συνέδριο. Το πρόγραμμα των Σεμιναρίων διαμορφώνεται από το Πρόεδρο και τον Πυρήνα των Ομάδων Εργασίας και με γνώμονα την επιμόρφωση όλων μας και ιδιαίτερα των Νέων Καρδιολόγων στις νέες τεχνικές ιδιαίτερα στις νέες εξελίξεις ανά επιστημονικό καρδιολογικό πεδίο.

Τα Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στην πόλη των Ιωαννίνων, στις 26-28 Φεβρουαρίου 2015, στο Ξενοδοχείο DuLac.

Τα Σεμινάρια προσφέρουν ένα πεδίο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων για όλους μας επάνω σε όλα τα επίκαιρα θέματα – επιστημονικά και εργασιακά. Έχουν προσκληθεί να μιλήσουν και να προεδρεύσουν Συνάδελφοι εγνωσμένου κύρους, που έχουν διακριθεί στη χώρα μας και το εξωτερικό για να μας κάνουν κοινωνούς της γνώσης που απεκόμισαν. Το πρόγραμμα πέραν των ομιλιών περιλαμβάνει παρουσίαση περιστατικών και τρόπους αντιμετώπισης των, καθώς επίσης και παρουσίαση κάποιων case reports. Επίσης η κάθε Ομάδα έχει κληθεί να παρουσιάσει το ερευνητικό έργο της Ομάδας.

Επιπλέον έχουν προσκληθεί Επιστήμονες των Οικονομικών της Υγείας, διότι το οικονομικό περιβάλλον μας επηρεάζει όλους μας παντοιοτρόπως.

Δείτε τα βίντεο στο κανάλι mednews

Φoύσας_Στέφανος
Φoύσας Στέφανος